Over ons

De techniekers en ingenieurs van b-source zijn er om het technische aspect van je bedrijfsvoering feilloos te laten verlopen. Zonder kopzorgen en mét een haviksoog voor veiligheid.

Met onze gekwalificeerde technici leggen we de lat elke dag hoger om van technische outsourcing echt outsolving te maken. Dat doen we aan de hand van onze 3 waarden: veiligheid, kwalificatie en een sterke dynamiek.

What you see is what you get.

En bij b-source zijn dat altijd de juiste oplossingen.

Beloofd.

Door middel van technische outsourcing gaan wij voor jou op zoek naar ervaren profielen die het verschil willen maken door mee te denken met de klant en de nodige vragen te stellen om je probleem op te lossen. Door met jou mee aan de kar te trekken om het beste uit je onderneming te halen.

Precies daarom noemen wij deze kwalitatieve technische ondersteuning outsolving in plaats van outsourcing. • Veiligheid - Safety First

  Wanneer je insourcet, wil je het liefst een volledige ontzorging omdat je onmogelijk overal tegelijk aanwezig kan zijn. Daarom hebben al onze BA4/5 bekwame werknemers een VCA- of VCA VOL-attest en worden onze werklocaties jaarlijks doorgelicht door een externe partij. Slapen op beide oren dankzij de veiligheid van jouw installaties, site en werknemers dankzij een samenwerking met b-source? Check!

  Lees meer over ons veiligheidsbeleid .. >>

 • Kwalificatie - Bakken ervaring

  Als klant moet je erop kunnen rekenen dat jouw installaties, machines of projecten in goede handen zijn. Een logisch onderdeel van onze outsolving strategie is daarom het inzetten van doorwinterde techniekveteranen op elke opdracht. Onze mensen hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied. Ze kunnen daarom volledig zelf aan de slag en gebruiken hun expertise om voor elke uitdaging een passende en efficiënte oplossing te vinden. Als expert word je natuurlijk niet geboren. Daarom vullen we bij b-source de talenten en het kunnen van onze mensen voortdurend aan met opleidingen en bijscholingen.

   

  Ontdek onze dienstverlening .. >>

 • Sterke dynamiek - Echte match making

  We gaan specifiek op maat van je bedrijf en je eigen mensen op zoek naar ervaren technici en engineers die jouw plaatje vervolledigen: ze denken mee, denken verder, komen met tonnen ervaring in hun vak en ze hebben écht kaas gegeten van veiligheid op de werkvloer. Ze worden vervolgens volledig voorbereid op jouw project, inclusief de nodige tools en certificaten. Bovendien wordt ervoor gezorgd dat ze het prima kunnen vinden met de aanwezige werknemers en leidinggevenden. Noem ons dus gerust de match makers van de technical outsolving.

  Lees meer over outsolving .. >>Altijd
in de buurt

 • Kantoor Aalst

  Victor Bocquéstraat 5
  B-9300 Aalst
  +32 53 80 81 00

 • Kantoor Beringen

  Everselstraat 133
  B-3580 Beringen
  +32 11 36 81 00

 • Kantoor Willebroek

  Bedrijvenpark de Veert 7A
  B-2830 Willebroek
  +32 3 369 81 01

 • Kantoor Roeselare

  Industrielaan 45
  B-8800 Roeselare
  +32 51 49 81 00

En onbegrensd

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 • Projectrealisaties
 • Beschikbaarheden
 • Sectornieuws
 • Achter de schermen
Copyright © 2024 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit