b-source groeit & verhuist!

Verandering is enkel goed als het ook verbetering is. Dat lieten we je in november van vorig jaar al weten bij onze rebranding en de lancering van de nieuwe website. Intussen zijn beide al goed ingeburgerd, maar daar stopt het voor ons niet. b-source is de afgelopen maanden enorm gegroeid en om aan de groeiende vraag naar engineering profielen te kunnen voldoen, werd ons huidige kantoor te klein. Wij verhuizen daarom naar een nieuwe locatie in Aalst.

 

Nieuwe locatie, nieuwe kansen

Het oude kantoor in de Industrielaan van Erembodegem was voor Business Director Bob Cornelis en b-source de ideale omgeving om een sterk team van technische experts op te bouwen en hen te coördineren over heel België. Onze techniekers en ingenieurs werken grotendeels op verplaatsing. Daarom was er enkel plaats nodig voor onze administratieve medewerkers. De laatste maanden kende b-source echter een sterke groei. Ons team van 35 experts steeg al snel naar een bezetting van 50 technische medewerkers. Om te voldoen aan de stijgende marktvraag, is het nieuwe kantoor bovendien de ideale plek om onze dienstverlening van ingenieurs, projectmanagers en werfleiders uit te breiden. Hoewel zij vaak op pad zijn, voeren zij ook veel bureauwerk uit. Ons oude kantoor werd daarvoor helaas te klein.

Je kan ons daarom voortaan vinden in de Victor Bocquéstraat 5, 9300 Aalst. Op deze nieuwe locatie werken we voortaan niet alleen vanachter ons bureau, maar kunnen ook onze bordenbouwers en andere techniekers opdrachten uitvoeren in het aangrenzende magazijn. 

 

“Je kan ons voortaan vinden in de Victor Bocquéstraat 5, 9300 Aalst,”

 

 

‘Op de groei’ gekocht

Het nieuwe kantoor en magazijn van b-source in het Wijngaardveld in Aalst zijn deze keer ‘op de groei’ gekocht. Dat betekent dat we voldoende plaats voorzien voor de verdere uitbreiding van ons bedrijf. Omdat ons field team blijft groeien, is het immers ook nodig dat de backoffice daarbij volgt om de toenemende administratie op te vangen.

 

 

De komende maanden en jaren focussen we daarom op een systematische uitbreiding van onze field- en office teams onder leiding van Business Unit Manager, Koen Meulemans en Senior Recruiter, Malika Grana. Het hele b-source team kijkt dus met veel goesting uit naar wat de toekomst te bieden heeft op vlak van personeelswerving en aanhoudende groei.

 

Maar niet alles verandert…

Onze backoffice werkt voortaan vanop een nieuwe locatie, maar onze efficiëntie, vindingrijkheid en focus op resultaten blijven dezelfde. Bij b-source kan je nog steeds rekenen op experts die meedenken op vlak van uitvoering en veiligheid. We blijven jouw partner voor het inzetten van gekwalificeerde technici en engineers. En zoals altijd doen we dat op basis van echte match making om een optimale samenwerking te garanderen.

 


 

Bij deze uitbreiding horen ook nieuwe collega’s, en bij b-source zijn we op zoek naar experts die onze teams kunnen versterken. Heb je altijd al willen werken als technieker of ingenieur, maar dan mét de voordelen van outsourcing (vast contract, dienstwagen, tankkaart, 100% werkzekerheid, …)? Bekijk dan onze vacatures op www.b-source.be/jobs en begin volgende week aan de job van je leven!

Laatste Nieuws

 • Waarom b-source als technische partner?

  Als het gaat om technische projecten, is het belangrijk om de juiste mensen in je team te hebben. b-source, je...
  Lees meer
 • Outsourcing - de voordelen voor jou als technieker

  Stel je dit voor: je rijdt op je motor over de uitgestrekte weg, de wind door je haren en je...
  Lees meer

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 • Projectrealisaties
 • Beschikbaarheden
 • Sectornieuws
 • Achter de schermen
Copyright © 2024 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit