Diensten

De outsolving van b-source is niet alleen efficiënt, het is ook veelzijdig. Iedereen in ons team heeft z’n eigen talenten en z’n eigen specialiteit. Zo verzekeren we jou van outsourcing door mensen met verstand van zaken, een ijzersterke stressfactor en een vlotte samenwerking tussen techniekers en engineers van b-source en je eigen personeel.

 

Maak hieronder kennis met onze verschillende techniekers en ingenieurs

Techniekers

 • Bordenbouwer 

  Onze bordenbouwers zijn echte krakken. Deze techniekers zijn verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden aan de hand van elektrische schema's. Ze plaatsen de verschillende onderdelen en elektrische componenten, de draadgoten, elektrische onderdelen, de bedrading en de bekabeling van de kast. Onze bordenbouwers zijn ook verantwoordelijk voor het testen en de verdere afwerking van de kast.

 • Industrieel elektricien

  Onze elektriciens staan in voor het installeren van elektrische industriële installaties (zowel nieuw als renovatie) of de uitbreiding van bestaande elektrische installaties en dit volgens plan. Ze leggen goot- en draagsystemen, buizen, kabels waar dat nodig is en ook voor het opmaken van schakelborden en fieldbekabeling zijn onze elektriciens de aangesproken persoon.

 • Residentieel elektricien

  Heb je een residentieel project? Ook voor het opmaken van elektrische plannen en het voorzien van bekabeling in woongelegenheden zijn onze residentiële elektriciens een waardevol onderdeel van je project team. Dit voor zowel herstellingen en renovatie als installatie.

 • Lasser

  Onze lassers houden de boel samen. Letterlijk.
  Ze nemen zowel  MIG, TIG als elektrode laswerk voor hun rekening aan de hand van voorgestelde plannen.

 • Machinebouwer

  Onze machinebouwers zijn echte techneuten. Je kan ze inschakelen voor het monteren van fijn mechanische machines, het bekabelen ervan tot opbouw en bekabeling van grotere productielijnen volgens aangeleverde mechanische plannen en elektrische schema’s.

 • Onderhoudstechnieker

  Voor preventieve controles zijn onze onderhoudstechniekers echt wat je zoekt. Ze onderzoeken je machines en installaties om storingen en fouten op te zoeken als onderdeel van preventief en curatief onderhoud, en lossen deze problemen zelf op. Zo verzekeren ze jou van een correct werkende installatie die conform de voorschriften gebruikt kan worden.

 • Storingstechnieker

  Heb je nog geen gebruik gemaakt van onze onderhoudstechniekers? Dan is de kans groot dat je één van onze storingstechniekers nodig hebt. Zij sporen storingen op, bepalen ze welke herstellingen nodig zijn, voeren ze correcties uit en testen ze hun oplossingen uitvoerig. Zo ben je altijd zeker van een oplossing die écht werkt.

 • Hulptechnieker

  Onze hulptechnieker is een enthousiaste en vooral voordelige aanvulling van elk inzetbaar team bij b-source. Met de vereiste certificaten maar iets minder ervaring dan hun collega, springen de hulptechniekers bij voor het uitvoeren van eenvoudige of repetitieve werken onder het toeziend oog van een doorwinterde b-source technieker.
  Gezien hun beperkte ervaring zijn onze hulptechniekers in te zetten tegen een voordelig tarief.Engineers

 • Project Manager

  Ontbreekt het je aan de nodige tijd of capaciteit om zelf een project te leiden en verschillende projectpartijen te beheren? Onze Project Managers behartigen alle aspecten van jouw project aan de hand van een vooropgestelde tijds- en budgetplanning.
  Een Project Manager van b-source = een vlot verloop van jouw project, binnen de deadline, binnen het budget, met oog voor veiligheid en voorzien van het cruciale stakeholder management van verschillende projectpartijen.

 • Maintenance Engineer

  Onderhoud is de sleutel tot een lange en optimale levensduur van installaties. Onze Maintenance Engineers nemen het correctieve onderhoud van deze machines op zich. Zij denken na over de nodige onderhoudswerken en verbeteringen die kunnen worden aangebracht. Deze brieft onze Maintenance Engineers door naar zijn onderhoudstechniekers voor verdere uitvoering.
  Op die manier vermijden we terugkerende fouten en pannes aan jouw installaties.

 • Mechanical Engineer

  Onze Mechanical Engineers beroepen op de First Time Right Design methodologie om voor jou processen te verbeteren.
  Gebaseerd op hun 2D- of 3D tekeningen brengen ze verbeteringen aan op plattegronden en machines waarbij de maak- en koopstukken worden samengebracht in een samenhangend geheel.

 • Electrical Engineer

  Onze Electrical Engineers zijn verantwoordelijk voor het opmaken van elektrische schema's aan de hand van softwarepakketten zoals EPlan en SEE Electrical. Aan de hand van jarenlange ervaring conceptualiseren ze feilloos verschillende elektrische borden en installaties, maar kunnen ze ook worden ingezet voor het volledig electrical engineeren van jouw project.
  Onze Electrical Engineers kunnen tewerk gesteld worden op ons eigen kantoor, of bij jou op de zaak.Liever alles uit
handen geven?

Op zoek naar een betrouwbare uitvoerende partner of onderaannemer voor je totaalproject?

Onze tegenhanger, S-Technix specialiseert zich in elektrotechnische projecten en een volledige ontzorging. Voor machinebouw, industriële elektrotechniek, of voor uitbreidingen, aanpassingen en bekabeling.

Ontdek S-TECHNIX

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 • Projectrealisaties
 • Beschikbaarheden
 • Sectornieuws
 • Achter de schermen
Copyright © 2024 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit