Waarom outsolving?

Outsourcen heeft tal van voordelen. We hebben ze hier uitvoerig voor je opgesomd. Bij b-source zijn we alvast fan van deze voordelen, maar we gaan graag nog een stapje verder. Onze safety first  spirit loopt hier samen met een nieuw concept binnen de wereld van outsourcing: technical outsolving.

Outsolving

Wat is nu het verschil met outsourcing? Wel, de opzet is in ieder geval hetzelfde: op een kostenefficiënte manier vakbekwame technici en engineers inschakelen om technische taken op te lossen zodat jij al je aandacht kan focussen op je core-business. Kortom, de juiste mensen inschakelen op het juiste moment zonder enige kopzorg. What you see is what you get, zegt men. En bij b-source zijn dat altijd de juiste oplossingen. Beloofd.

Bij b-source gaan we nog een stapje verder.  Onze technici en ingenieurs denken verder om het achterliggend proces op een veilige manier te kunnen uitvoeren. Dat vergt expertise, en een expert wordt je niet vanzelf. We werken daarom niet met schoolverlaters. Bij ons vind je enkel technici die minstens 5 jaar ervaring hebben en die voortdurend worden bijgeschoold in hun vak. Daarnaast zijn onze mensen getraind om ook jouw veiligheidstoezicht optimaal over te nemen dankzij hun BA4- bekwaamheid, VCA-attest en certificaat hoogtewerker en vorkheftruck. Zo maken we van elke werf een safe place to work met gecertificeerde technici en tools.

Tenslotte zetten we optimaal in op match making. Voordat een van onze technici of engineers bij jou begint, vindt een uitvoerige screening plaats. We kijken daarbij naar de persoonlijkheid van je organisatie en de noden van elk project, maar ook naar de compatibiliteit van onze technische mensen met je eigen werknemers. Op die manier garanderen we de synergie die nodig is om het beste resultaat neer te zetten.

Da’s voor jou alvast een zorg minder, en voor ons alweer een project succesvol afgewerkt!

b-source gaat verder onder de vlag van Yontec

b-source werd begin mei overgenomen door Yontec, met hoofdkantoor in Hasselt. Met 160 werknemers die zich richten op industrieel onderhoud en technische dienstverlening.

Yontec en b-source delen een visie op innovatieve en efficiënte technische oplossingen. Samen streven Yontec en b-source ernaar om de kwaliteit van technische dienstverlening en 24/7 standby services voor klanten verder te verbeteren en een naadloze integratie van diensten te bieden. Bovendien verzekert de overname stabiliteit en tal van nieuwe mogelijkheden voor het personeel. b-source blijft opereren vanuit Aalst waarmee het zijn commitment aan de bestaande klanten onderstreept. 

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  • Projectrealisaties
  • Beschikbaarheden
  • Sectornieuws
  • Achter de schermen
Copyright © 2024 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit