Around the clock service voor grote vleesfabrikant

Voor een foodbedrijf in de regio Halle neemt b-source het onderhoud van een volledige site op zich, inclusief de gebouwen. Wij leveren 24/24 bijstandsservice, wat betekent dat onze technici de klok rond paraat staan voor alle curatieve onderhouds- en herstellingstaken. Alle diensten werden hiertoe gebundeld in een onderhoudscontract.

Onze klant is een gerenommeerd vleesverwerkend bedrijf dat zich door middel van de outsolving van b-source volledig op zijn core-business concentreren.

100% ontzorging
b-source neemt alle onderhouds- en herstellingstaken op zich. Dit betekent dat wij wekelijks aanwezig zijn op de productiesite, waar onze mensen instaan voor zowel preventief- als curatief onderhoud. Onze maintenance engineers hebben daarom een kostenefficiënt onderhoudsplan opgesteld met kennis van zaken. Daarnaast staan onze specialisten paraat om binnen besproken tijdsframe bijstand te leveren bij dringende problemen zoals een defecte machine. Dankzij dit ‘long term’ onderhoudscontract kan de klant op beide oren slapen.

Bent je ook op zoek naar de juiste experts, of heb je interesse in een onderhoudscontract?
Neem dan vrijblijvend contact op met b-source. Wij vertellen je graag meer over ons outsolving concept en onze unieke manier van werken.

Laatste Nieuws

 • Is de klant belangrijker dan de technieker?

  Klant is koning. Leg je klanten in de watten. Als de klant iets vraagt, moet je springen. Het zijn leuzen...
  Lees meer
 • Waarom het juiste materiaal belangrijk is voor ervaren techniekers.

  b-source dispatcht technische profielen. Hoewel deze techniekers onze belangrijkste asset zijn, spelen ook andere zaken een rol in succesvolle technische...
  Lees meer

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 • Projectrealisaties
 • Beschikbaarheden
 • Sectornieuws
 • Achter de schermen
Copyright © 2020 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit