Outsourcing - de voordelen voor jou als technieker

Technician engineer holding robot controller checking and repairing automatic robotic machine at industrial factory, Worker working with robotic arm system in factory

Stel je dit voor: je rijdt op je motor over de uitgestrekte weg, de wind door je haren en je favoriete rockanthem in je oren. Je voelt je als de heerser van de weg, de meester van jouw domein, en niets lijkt je te kunnen stoppen.

Maar wat als je dat gevoel van vrijheid en kracht zou kunnen overbrengen naar je carrière? Wat als je zelf de regie zou kunnen voeren over je professionele lot door zelf de projecten te kiezen waaraan je werkt en de klanten waarmee je samenwerkt?

Goed nieuws, met de juiste vaardigheden, ervaring en mentaliteit ben je bij b-source aan het juiste adres om de bestuurder te van je eigen succes. Dus, zet je schrap en neem het heft van je carrière in handen met outsourcing.

Lijkt te mooi om waar te zijn? Niets is minder waar bij b-source. Ontdek hieronder nog meer voordelen van outsourcing als technieker.

Tien voordelen van outsourcing als technieker:

 1. Kennismaking met nieuwe technologieën: Door outsourcing heb je als technieker de kans om te werken met nieuwe technologieën en gereedschappen. Da’s niet alleen een slimme zet in je carrière maar ook gewoon makkelijker en leuker werken.
 2. Loopbaangroei: Het werken met verschillende klanten en projecten via outsourcing biedt techniekers waardevolle ervaring en vaardigheden die je loopbaan vooruithelpen. Meer ervaring en skills bieden je dan weer meer poot om op te staan bij de onderhandlingen omtrent verloning. Eyes on the prize people 😉
 3. Flexibiliteit: Outsourcing biedt flexibiliteit in werkschema’s en locaties, waardoor er een betere balans is tussen werk en privé.
 4. Concurrentiële beloning: Outsourcing bij b-source biedt techniekers concurrerende beloningspakketten, inclusief voordelen en incentives. Wist je bijvoorbeeld dat je bij b-source je bedrijfswagen ook buiten de uren mag gebruiken, of dat wij profielen on-site een BMW 3-reeks touring bieden?
 5. Diverse werkervaringen: Outsourcing bieidt techniekers de mogelijkheid om aan diverse projecten en in verschillende industrieën te werken, waardoor je vaardigheden en ervaringen worden uitgebreid. Wij zijn vandaag actief in petrochemie, automechanica, voedingsindustrue en nog veel meer. Neem zeker een kijkje op onze vacaturepagina.
 6. Netwerkmogelijkheden: Het werken met verschillende klanten en teams via outsourcing biedt jou als technieker waardevolle netwerkmogelijkheden. En, de juiste mensen kennen, da’s belangrijk.
 7. Professionele ontwikkeling: Outsourcing biedt techniekers toegang tot professionele ontwikkelingsmogelijkheden, zoals training en certificeringen. We begeleiden je daarbij ook bij de testen die je moet afleggen. Stress is dus voor niets nodig.
 8. Werkzekerheid: Loopt een project af, is er geen match met de industrie of werkplek? Dan doen wij het werk voor jou en zoeken we een vervanging en nieuw project. Het leven is te kort om met tegenzin te gaan werken, niet waar?
 9. Erkenning en beloningen: Bij b-source dragen we onze techniekers op handen. We zorgen voor een match tussen project en technier, een voordelig loon-en voordelenpakket en houden rekening met de gewenste balans tussen werk en privé.
 10. Vrijheid: Outsourcing biedt techniekers meer controle bieden over je werkschema’s, waardoor je je professionele leven meer onder controle hebt.

 

Weet je, eens luisteren wat de opties zijn kan nooit kwaad. Toch? Neem contact op met onze talent officers, zij beantwoorden graag je vragen.

Laatste Nieuws

 • Hoe AI het werk van techniekers beïnvloedt

  In de moderne wereld is kunstmatige intelligentie (AI) een drijvende kracht achter technologische vooruitgang en efficiëntieverbetering. Binnen de technische sector,...
  Lees meer
 • Waarom b-source als technische partner?

  Als het gaat om technische projecten, is het belangrijk om de juiste mensen in je team te hebben. b-source, je...
  Lees meer

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 • Projectrealisaties
 • Beschikbaarheden
 • Sectornieuws
 • Achter de schermen
Copyright © 2024 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit