Safety First

Als je projecten uit handen geeft via outsourcing, wil je liefst een volledige ontzorging. Bij b-source hebben preventie en veiligheid de hoogste prioriteit, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van jouw site, installaties en werknemers. Bij elk project de ideale werkplek creëren en onze werknemers optimaal beschermen om zo jouw project succesvol op te leveren, ook in bijzondere situaties, daar staat b-source voor.

Kwaliteit en veiligheid gaan bij b-source hand in hand.  Naast een briefing met instructies over het kwalitatief en veilig uitvoeren van de opdracht, ontvangen onze technici ook persoonlijk beschermingsmateriaal om risico’s op de werkplek te minimaliseren. Onze teams maken gebruik van een geïntegreerd veiligheidsbeleid en veiligheidszorgsysteem om gevaren op de werf te beheersen en risico’s op ongevallen te minimaliseren. Bij elk project wordt er streng op toegezien dat onze technici op een veilige manier hun opdracht bij de klant op een kwalitatieve manier kunnen uitvoeren. De veiligheid van onze werknemers staat bij ons dus echt wel op de eerste plaats.

Kennis over veiligheid, gezondheid en risico’s op de werkvloer vinden wij minstens even belangrijk als technische kennis over de uitvoering van de opdracht. In heel ons doen en laten wordt dan ook het VCA-systeem geïntegreerd. Elk jaar worden ons bedrijf en werklocaties grondig doorgelicht door een externe partij. Al onze BA4/5 bekwame werknemers hebben een VCA-certificering bovenop een attest voor het gebruik van een vorkheftruck en hoogtewerker. Onze engineers zijn voorzien van een VCA VOL-attest en zijn dus op de hoogte van de mogelijke risico’s op de werkvloer en weten precies hoe ze die kunnen beperken. Bij b-source kan je dus zeker op beide oren slapen. Veiligheid gegarandeerd, zowel voor opdrachtgevers als voor werknemers en collega’s.

 

Onze focus op veiligheid gaat hand in hand met een primeur binnen de wereld van de outsourcing: technical outsolving. Zo profiteer je als klant van een uitbesteding zonder kopzorgen.

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  • Projectrealisaties
  • Beschikbaarheden
  • Sectornieuws
  • Achter de schermen
Copyright © 2024 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit