Hoeveel verdient een outsourcing technieker?

Outsourcing techniekers zijn professionals die technische ondersteuning bieden aan bedrijven die hun technische- of productieafdeling uitbesteden. Deze technici helpen bij het oplossen van technische problemen, onderhouden installaties en bieden algemene technische ondersteuning aan klanten. Maar wat verdient een outsourcing technieker nu juist? Daarop bestaat geen één antwoord. We leggen je hieronder uit van welke factoren je loon afhangt.

 

Een indicatie

Het salaris van een outsourcing technieker in België kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het niveau van ervaring, de locatie en de specifieke taken die worden uitgevoerd. Over het algemeen kan het salaris van een outsourcing technieker in België variëren van €2.400 tot €3.800 bruto per maand.

 

Wat heeft een invloed op het loon?

 • Ervaringsniveau is een belangrijke factor die het salaris van een outsourcing technieker bepaalt. Een technieker met weinig ervaring zal minder verdienen dan een technieker met een paar jaar ervaring in het veld. Gemiddeld verdient een beginner in outsourcing tussen de €2.300 en €3.500 bruto per maand, terwijl een technieker met meer ervaring en kennis tussen de €3.000 en €3.800 bruto per maand kan verdienen.
 • Ook je kennis is een doorslaggevende factor voor een hoger loon. Zo kun je bijvoorbeeld op een hogere verloning rekenen wanneer je certificaten hebt voor het werken met een heftruck, een hoogtewerker, of wanneer je VCA- of BA5 gecertificeerd bent. Je bijscholen als technieker kan dus nooit kwaad, of je zoekt gewoon een werkgever die écht investeert in je groei. Zoals b-source, bijvoorbeeld.
 • Tot slot kan het type taken dat een outsourcing technieker uitvoert ook het salaris beïnvloeden. Techniekers die verantwoordelijk zijn voor meer complexe taken of een team van mensen, kunnen meer verdienen dan techniekers die zich enkel focussen op het oplossen van onderhoud en – of routineproblemen.

Loon is niet alles

Die cijfers zijn natuurlijk slechts schattingen zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke werkgever en het specifieke takenpakket van de technieker. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met eventuele extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering of maaltijdcheques, die het totale salaris kunnen beïnvloeden.

 

Conclusie

Kortom, het salaris van een outsourcing technieker in België kan variëren van €2.300 tot €3.800 bruto per maand, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het niveau van ervaring, (de locatie) en de specifieke taken die worden uitgevoerd. Als je geïnteresseerd bent in het werken als outsourcing technieker, is het belangrijk om onderzoek te doen naar de specifieke functie en werkgever om een beter idee te krijgen van wat hij je kan bieden. Of je kan gewoon eens langskomen bij b-source. Wij bekijken samen je skills, ervaring en certificaten en geven je een duidelijk beeld over wat je als technieker in outsourcing mag verwachten.

 

En daar komt b-source tevoorschijn!

Ben je op zoek naar een job waarbij je als technieker verloond wordt naar je ervaring en skills? Dat treft! Want bij b-source zoeken we altijd straffe techniekers. Je komt vast bij ons in dienst, en gaat vervolgens een opdracht van lange termijn aan bij één van onze vertrouwde klanten. We verlonen je correct naar je profiel, maar bieden je ook een volledig uitgeruste camionette of personenwagen met tankkaart, een DKV hospitalisatieverzekering, een gsm-abonnement en onkostenvergoeding, en meer! Zie het als ‘consulting voor techniekers’ waarbij jij als technisch expert onder de paraplu van b-source de klant ondersteunt. Interesse in een gesprek over wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bekijk onze jobs op b-source.be/jobs of contacteer jobs@b-source.be

Laatste Nieuws

 • Hoe AI het werk van techniekers beïnvloedt

  In de moderne wereld is kunstmatige intelligentie (AI) een drijvende kracht achter technologische vooruitgang en efficiëntieverbetering. Binnen de technische sector,...
  Lees meer
 • Waarom b-source als technische partner?

  Als het gaat om technische projecten, is het belangrijk om de juiste mensen in je team te hebben. b-source, je...
  Lees meer

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 • Projectrealisaties
 • Beschikbaarheden
 • Sectornieuws
 • Achter de schermen
Copyright © 2024 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit