Technische match making: de juiste technieker op de juiste plaats

Technische match making: de juiste technieker op de juiste plaats

De juiste technieker op de juiste plaats. Da’s de missie van b-source. Want gekwalificeerde technici komen pas tot hun recht in een omgeving waar zij zich goed voelen. En meer dan dat: wat ben jij als klant met een technieker of ingenieur die niet optimaal kan inspelen op het karakter van jouw team? Juist, niet veel. Heb je al gehoord van onze technische match making? Het is onze manier om ervoor te zorgen dat onze outsourcing experts niet alleen het juiste Fingerspitzengefühl bezitten, maar dat ze ook zonder problemen samenwerken met je eigen mensen.

Echte match making

Voordat één van onze technici of engineers bij jou begint, vindt een uitvoerige screening plaats. We kijken daarbij naar de persoonlijkheid van je organisatie en de noden van elk project, maar ook naar de compatibiliteit van onze technische mensen met je eigen werknemers. Onze expert gaat eerst mee op gesprek naar de klant. Nadat hij de werkplaats, het team en de omgeving heeft gezien kan hij een geïnformeerde beslissing nemen. Zit zijn buikgevoel toch niet goed? Dan zoeken we een andere oplossing en beloven we jou snel een andere technieker. Op die manier garanderen we de synergie die nodig is om het beste resultaat neer te zetten. Zo voelt onze werknemer zich goed in jouw team, en voel jij je goed bij onze expert!

 

“Bij b-source beslist de technieker uiteindelijk zelf of hij op de werkplek wil beginnen, en dat werkt beter dan je zou denken,”

 

 

Techniekers eerst. Daarna pas de klant

Voortaan focussen we niet langer op de tevredenheid van de klant. Wablieft?! Jazeker, dat lees je goed. Bij b-source werken we alleen maar met ervaren techniekers en engineers. Ook hier vertrouwen we op hun expertise om een vlotte en kwalitatieve dienstverlening te garanderen. Zij zijn ons gezicht naar elke klant, het uithangbord van ons bedrijf en de motor van ons succes. Die technische toppers willen we dan ook koste wat het kost in huis houden. Hoe doen we dat? We verschuiven onze focus naar de medewerkers en leggen onze collega’s in de watten in plaats van onze klanten.

Graven we dan niet ons eigen graf door die focus te verschuiven? Neen hoor. Wij stellen alles in het werk om onze medewerkers de VIP-behandeling te geven die ze verdienen. Het resultaat: een gelukkige en geëngageerde technieker of engineer die op zijn beurt de klant wél in de watten legt. Want zoals Richard Branson ooit zei: “Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.”

 

“Ja zeg, dat moet tijd kosten? Ik heb mijn technieker wel nu nodig!”

Het lijkt inderdaad allemaal heel omslachtig, maar dat is het helemaal niet. Dit selectieproces duurt maar enkele dagen. De ervaring leert ons bovendien dat de technieker dan de beste versie van zichzelf kan zijn op de werkvloer. In 99% van de gevallen merken we dat ook aan de klant, die vaak proactief komt aangeven hoe tevreden hij is met de expert. Bovendien zijn klanten dan eerder geneigd om opnieuw op dezelfde technieker te rekenen voor een nieuw project, of hem langer te houden. Dit zorgt natuurlijk ook voor voordelen: minder opleidingskosten, minder tijdverspilling en alvast één zoektocht naar een nieuw technisch profiel minder. We hebben dus absoluut geen reden om te twijfelen aan het feit dat wie zich goed voelt op de werkplek, ook meer gedreven is om betere resultaten te halen. Het lijkt dus misschien averechts, maar die match making werkt echt. Never change a good recipe, toch?

 


 

Ben jij op zoek naar jouw match made in heaven? Bij b-source zijn we op zoek naar experts die onze teams kunnen versterken. Heb je altijd al willen werken als technieker of ingenieur, maar dan mét de voordelen van outsourcing (vast contract, dienstwagen, tankkaart, 100% werkzekerheid, …)? En neem je enkel genoegen met een werkplek waar jij je écht goed voelt? Bekijk dan onze vacatures op www.b-source.be/jobs en begin volgende week aan de job van je leven!

Laatste Nieuws

 • Outsourcing - de voordelen voor jou als technieker

  Stel je dit voor: je rijdt op je motor over de uitgestrekte weg, de wind door je haren en je...
  Lees meer
 • Wat doet een lifttechnieker?

  Een lifttechnieker, ook wel bekend als een liftmonteur, is een vakman die verantwoordelijk is voor de installatie, reparatie en onderhoud...
  Lees meer

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 • Projectrealisaties
 • Beschikbaarheden
 • Sectornieuws
 • Achter de schermen
Copyright © 2024 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit