Over b-source

De techniekers en ingenieurs van b-source trekken met jou mee aan de kar om het technische aspect van je bedrijfsvoering feilloos te laten verlopen. Zonder kopzorgen en mét een haviksoog voor veiligheid.

Diensten

De outsolving van b-source is efficiënt en veelzijdig. Al onze epxerts hebben hun eigen specialiteit en minstens 5 tot 10 jaar ervaring in verschillende sectoren. Zo verzekeren we jou van outsourcing door mensen met verstand van zaken, een ijzersterke stressfactor en een vlotte samenwerking tussen technici en engineers van b-source en je eigen personeel.

Maak hier kennis met onze verschillende profielen.

ONZE WAARDEN

Met onze gekwalificeerde technici leggen we de lat elke dag hoger om van technische outsourcing echt outsolving te maken. Dat doen we aan de hand van onze 3 waarden: veiligheid, kwalificatie en een sterke dynamiek.

Onze experts zijn getraind om mee te denken en de nodige vragen te stellen om je probleem op te lossen. Zo trekken ze met jou mee aan de kar om het beste uit je onderneming te halen. Daarom noemen wij deze ondersteuning outsolving in plaats van outsourcing.ONZE WERKWIJZE

Wil je graag met b-source samenwerken? Je aanvraag wordt persoonlijk behandeld door onze Business Unit Manager, Koen. Samen met jou bekijkt hij welke experts jij nodig hebt voor je project. We gaan daarna voor jou aan de slag met de selectie van onze techniekers en engineers. Tijdens een korte, grondige intake maak je kennis met jouw toekomstige (team van) technieker(s) zodat je verzekerd bent van een 100% match tussen onze specialist en je eigen werknemers. Na een veiligheidsbriefing is hij klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Onze experts worden zo snel mogelijk bij jou ingezet en brengen jouw project tot een goed einde. Daarna worden zij door ons op andere plaatsen ingezet. Bye bye, complex wervingsproces, overbodige administratie en personeelskosten bij ziekte of ontslag!

VRAAG HIER MEER INFO

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  • Projectrealisaties
  • Beschikbaarheden
  • Sectornieuws
  • Achter de schermen
Copyright © 2023 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit