Nominatie Trends Gazellen 2021

b-source is voor de eerste keer genomineerd voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie middelgrote bedrijven in Oost-Vlaanderen. De nominatie is een mooie regionale én nationale erkenning van de inzet van onze mensen en het vertrouwen van onze klanten tijdens een uitzonderlijk jaar.

Al 20 jaar selecteert het Trends magazine jaarlijks 250 provinciale Trends Gazellen. Dat zijn snelgroeiende bedrijven die het afgelopen jaar hun stempel drukten op het economische landschap. Ze dragen bij aan een positief ondernemingsklimaat en ze investeren in innovatie en werkgelegenheid.

Een Trends Gazelle nominee word je niet zomaar. Deelnemers worden geselecteerd op basis van drie criteria:

 • groei in toegevoegde waarde
 • groei in personeel
 • groei in cash-flow

Uitzonderlijk jaar, uitzonderlijke nominatie

Volgens oprichter en Business Director Bob Cornelis geeft deze nominatie alvast een goed signaal naar zowel de medewerkers als klanten: “Dat b-source deze nominatie in de wacht sleept in een uitzonderlijk jaar als 2020 bevestigt de doeltreffendheid van onze strategie,” concludeert Bob. b-source heeft de laatste maanden namelijk niet stilgezeten: eind oktober werd nog een volledige rebranding van de organisatie uitgerold en werd ook een nieuwe website gelanceerd.

Dat b-source deze nominatie in de wacht sleept in een uitzonderlijk jaar als 2020 bevestigt de doeltreffendheid van onze strategie.”

– Bob Cornelis, Business Director b-source

Ondanks een vreemd coronajaar heeft b-source gelukkig alle medewerkers voltijds in dienst kunnen houden. Ook de zoektocht naar nieuw talent stopte niet: “In tegendeel, we hebben in 2020 meer dan ooit ingezet op het vinden van nieuwe technici en engineers om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.” Dat b-source nu een nominatie als Trends Gazelle in de wacht sleept, is daar een bevestiging van.

Ook HR Manager Mireille Van Waes benadrukt het belang van het gehele b-source team in de resultaten van het afgelopen jaar: “Deze nominatie doet ons reikhalzend uitkijken naar de verdere groei die we samen met ons team kunnen verwezenlijken in de volgende jaren.”

“Het afgelopen jaar was niet mogelijk geweest zonder onze medewerkers. Deze nominatie doet ons reikhalzend uitkijken naar de verdere groei die we samen met hen kunnen verwezenlijken in de volgende jaren.”

– Mireille Van Waes, HR Manager b-source

En nu?

Op 31 maart 2021 wordt de prijsuitreiking van de Trends Gazellen voor Oost-Vlaanderen gehouden. Het hoogst scorende bedrijf mag zich daarna één jaar lang Trends Gazelle Ambassadeur noemen.

Meer informatie over de selectiecriteria kan je hier vinden.

Bedankt!

De nominatie als Trends Gazelle is de kroon op het harde werk van onze mensen, de samenwerking met onze partners en het voortdurende vertrouwen van onze klanten. Bedankt daarvoor!

Laatste Nieuws

 • Is de klant belangrijker dan de technieker?

  Klant is koning. Leg je klanten in de watten. Als de klant iets vraagt, moet je springen. Het zijn leuzen...
  Lees meer
 • Waarom het juiste materiaal belangrijk is voor ervaren techniekers.

  b-source dispatcht technische profielen. Hoewel deze techniekers onze belangrijkste asset zijn, spelen ook andere zaken een rol in succesvolle technische...
  Lees meer

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 • Projectrealisaties
 • Beschikbaarheden
 • Sectornieuws
 • Achter de schermen
Copyright © 2020 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit