Ingenieursbureau voor technische outsourcing

b-source is een ingenieursbureau en specialiseert zich in de outsourcing van gekwalificeerde techniekers en ingenieurs. Als rechterhand voor selectie en werving van de juiste experts voor de industriële sector, zoeken we de technieker of ingenieur die het best bij je jobomschrijving en je eigen team past. Wanneer zijn taak binnen jouw bedrijf erop zit, zetten wij hem in bij een andere klant van ons ingenieursbureau. Dit bespaart je de lange zoektocht naar gekwalificeerde technici en een hele hoop papierwerk en administratie. 

 

 

Voordelen van een ingenieursbureau

 

 

 

B-SOURCE ALS INGENIEURSBUREAU VOOR TECHNISCHE OUTSOURCING

Wil je graag met het ingenieursbureau b-source samenwerken? Je aanvraag wordt persoonlijk behandeld door onze Business Unit Manager, Koen. Samen met jou bekijkt hij welke experts jij nodig hebt voor je project. We gaan daarna voor jou aan de slag met de selectie van onze techniekers en ingenieurs. Tijdens een korte, grondige intake maak je kennis met jouw toekomstige (team van) technieker(s) zodat je verzekerd bent van een 100% match tussen onze specialist en je eigen werknemers. Na een veiligheidsbriefing is hij klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Onze experts worden zo snel mogelijk bij jou ingezet en brengen jouw project tot een goed einde. Daarna worden zij door ons op andere plaatsen ingezet. Bye bye, complex wervingsproces, overbodige administratie en personeelskosten bij ziekte of ontslag!

VRAAG HIER MEER INFO

Altijd als eerste het laatste nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  • Projectrealisaties
  • Beschikbaarheden
  • Sectornieuws
  • Achter de schermen
Copyright © 2024 b-source. Alle rechten voorbehouden. Veiligheid boven alles, ook voor jou. Lees hier ons privacy- , cookie- en GDPR-beleid
Algemene aankoopvoorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden Webdesign Webit